Kurumsal

Tenis kortu ve spor sahaları yapımında Yurt içi ve Yurt dışında kendini kanıtlamış olan ekibimizin başında yılların tecrübeli tenis Antrenörü NEVZAT ENGİN bulunmaktadır.

Nevzat ENGİN; 1960 doğumlu olup 10 yaşında tenise top toplayıcı olarak başladı. İstanbul Tenis Kulübünde 12-22 yaşları arasında lisanslı oyuncu olarak oynadı. 17 yaşında Yeşilköy Gençlik Kulübünde tenis eğitmen yardımcılığına başladı. 19 yaşından beri antrenörlük yapan, Tenis Antrenörler Derneği kurucularından ve yönetim kurulunda bulunan Nevzat ENGİN  şu an  1988 – 2012 yılları arasında eğitmenliğini yapmış olduğu Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneğinin (BÜMED) tenis kortlarının işletmesini alarak BÜMED Tenis Akademisi adı altında tenis severlere hizmet etmeye devam etmektedir. Halen veteran sporcu olarak Türkiye Tenis Federasyonunca düzenlenen tenis  turnuvalarına katılan Nevzat ENGİN Uluslar Arası ve ulusal turnuvalarda dereceler alıp Milli takıma çağrıldı. 2006’da 45+ da Türkiye Şampiyonasında final oynadı. Türkiye takım şampiyonalarında Türkiye şampiyonlukları yaşadı.

Nevzat ENGİN’ in kortlarla ilgisi 10 yaşından itibaren silindir çekilen toprak kortlarda her türlü bakımı öğrenip uygulama ile başladı. Şu ana kadar gerçek çim dışında her türlü tenis kortunda oynayan ve yapımlarında bulunan Nevzat hoca yılların birikimini size sunmaya karar vermiştir.

1970 yılından beri tenis ve spor yaşamı bulunan Nevzat ENGİN sizlere problemsiz tenis kortları ve spor sahaları sunmak için tüm çaba ciddiyet ve titizliğini ortaya koymaktadır.